Om Mellerup Skolehjem

Mellerup Skolehjem er en døgn- og aflastningsinstitution med intern skole under Center for børn og unge, autisme og undervisning i Randers Kommune. Eksterne elever er tilknyttet efter henvisning fra stedlig PPR. Her kan du læse lidt om mulighederne hos os.

Rammer

Mellerup Skolehjem ligger i landsbyen, Mellerup, 13,6 km øst for Randers i naturskønne omgivelser med fjorden som udsigt og skoven som baghave. Institutionen er en del Specialindsats for børn og unge Mellerup.

Institutionen består af en hovedbygning med administration, skole, vaskeri og hovedkøkken. Afdeling Skovhuset, Afdeling Lodshuset, Afdeling Færgehuset, Aflastningsafdeling Fiskerhuset (som hører under Lodshuset), stald og værksted, ridehal med skole-, musik-, og klublokaler, samt crossværksted. Endvidere huser matriklen de to Holberghus-afdelinger: Enghuset og Fjordhuset.

Udenoms arealerne er smukke og velholdte med bl.a. afsidesliggende crossbane, søgrund med shelter, fodboldbane, multibane, hesteindhegning og tarzanbane.

Indendørs er der gymnastiksal med div. redskaber og scene, motionsrum, klublokale og sløjd- og metalværksted.

Vi har et heste, crossere, mountainbikes, kanoer og kajakker, som benyttes efter aftaler med de ansvarlige.

Afdelingerne er indrettede smagfuldt og hjemligt tilpasset beboerne. De oprindelige bygninger kan dateres tilbage til 1917, de nyeste bygninger er fra 2003 og nogle ombygget senest i 2017.

Praktisk information - At bo på Mellerup Skolehjem